Din varukorg är tom!
Svenska English Greek
Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Ångerrätt och retur

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar, dock lägst 7 arbetsdagar, från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt distansavtalslagen kontaktar du oss eller fyll i formuläret, så kan vi se om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att tillämpa ångerrätten, och i sådana fall uppger de uppgifter vi behöver. Varan skall vara i obrukat skick och i oskadat orginalemballage. Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till distansavtalslagen sker på kunds bekostnad då distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Vara skall återsändas väl emballerad enligt våra rekommendationer - I det fall varan går sönder när den returneras till madeingreece.se, står köparen ansvaret. 

Om varor man beställt ej kan nyttjas på därför avsett vis, exempelvis inkompatibilitet, eller i fall då ångerrätt är att anse som förverkad, godkännes ändå i vissa fall återköp. I sådana fall står köparen för samtliga kostnader som uppstår, vanligtvis frakt. I sådana fall innehålles 20% av varuvärdet för att täcka kostnader för hantering av returen. 

Returer
Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara